3D VIZUALIZACIJA(zunanjost, notranjost, 3d animacija)

Če je slika vredna tisoč besed, so naše vizualizacije vredne veliko več! Želimo vam dati najboljši vpogled v videz vaše prenovljene, prenovljene ali povsem nove stavbe!

S 3D vizualizacijo zunanjosti lahko dobite jasen vpogled v videz vaše stavbe in okolje, medtem ko bo 3D vizualizacija notranjosti predstavljala dekoracijo prostorov vaše stavbe - dnevne sobe, spalnice, kuhinje ali kopalnice. Simulirali bomo tudi, kako se bodo vaše idealne ploščice prilegale vaši kopalnici in po meri izdelani mizi v vaši jedilnici.

Korak naprej od fotografije je storitev 3D animacije, ki jo za vas ponujamo s svojimi partnerji. Sprehod po tridimenzionalnem svetu bo zagotovil jasno vizijo vaše stavbe in olajšal gradnjo in prodajo.

Pazite, kako bodo vaše ideje zaživele!

Anfrage absenden

Projektna dokumentacija

Da bi našim strankam prihranili čas in denar, bomo v sodelovanju s pooblaščenim geodetom, pooblaščenim arhitekturnim birojem in 3D vizualizacijskim ateljejem za vas varno in strokovno pridobili vso potrebno gradbeno dokumentacijo. Če potrebujete pomoč pri pridobivanju projektne dokumentacije in uresničitvi vaše ideje, vam bo naša strokovna skupina sodelavcev sledila na vsakem koraku. Idejni projekt, glavni projekt, izvedbeni in izvedbeni projekt - tu smo za vas!

Zaupajte nam!

Pošljite povpraševanje

Svetovalne storitve

Spremljamo vas na vsakem koraku, ponujamo najboljša gradbena zemljišča, vašo idejo prenesemo v realizacijo, za vas nabavimo tudi projektno dokumentacijo, naredimo pa tudi korak dlje! Našim strankam želimo olajšati gradnjo novih objektov in predlagamo priznane izvajalce iz naše regije, s katerimi lahko v skladu z lastnimi željami in potrebami sodelujejo! Ne glede na to, ali gradite svoj dom ali želite zgraditi objekt za nadaljnjo prodajo, ekipa Vala Estate in naša & scaron; skupina zunanjih sodelavcev vam je na voljo od začetne ideje do & bdquo; ključa na ključ & ldquo;.

Naše dolgoletne izkušnje in strokovnost so vam na voljo!

Pošljite povpraševanje
 
Avtorske pravice © 2024. Vala estate, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.