O nas

Vala Estate d.o.o. je licencirana agencija za posredovanje v prometu nepremičnin na območju otoka Krka in Crikveniške riviere.

Naše dolgoletne izkušnje in strokovno znanje na trgu so zagotovili zaupanje mnogih kupcev in prodajalcev nepremičnin. Za vsakega kupca oblikujemo edinstveno ponudbo nepremičnin, ki ustreza njegovim željam. Poleg predstavitve nepremičnin smo svojim kupcem na voljo tudi v pogajalskem procesu in v procesu kupoprodaje. Nudimo kakovostne in celovite storitve tako za naše kupce kot tudi za naše prodajalce, naše poslovanje pa temelji na natančnosti in zaupanju, ki sta nas plasirali na sam vrh te dejavnosti. Od samega začetka našega sodelovanja smo na razpolago prodajalcem nepremičnin pri vrednotenju nepremičnine, hkrati pa spoštujemo kakovost, značilnosti in stanje nepremičnine.

Če ste zainteresirani za prodajo ali nakup nepremičnine na območju otoka Krka in Crikveniške riviere, ste na pravem naslovu in za vaše zaupanje se bomo vam pa zahvalili z vrhunskimi storitvami in poslovnim odnosom.