Apartmani na moru za prodaju

Apartmani na moru za prodaju

Tražite apartman za prodaju uz veliku želju da se nalazi u blizini plaže ili većeg grada? Niste jedini.

Potražnja za apartmanima je u svakodnevnom porastu a kada se radi o poželjnim lokacijama poput otoka Krka ili Crikvenice onda broj upita doseže sasvim novu razinu.

U nastavku želimo istaknuti par apartmana za prodaju iz naše redovne ponude te uz raznolike karakteristike vjerujemo da ćete pronaći svoj idealan izbor za cjelogodišnji boravak, turistički smještaj ili mirno mjesto za godišnji odmor.

Apartman s pogledom na more i vrtom na otoku Krku

Moderan apartman u gradu Krku u blizini plaže. Prvoklasna gradnja, podno grijanje, klimatizacija i ostale karakteristike ove nekretnine govore da se radi o idealnoj lokaciji za godišnji odmor u ljetnom ili zimskom periodu kao i vrhunskom objektu za turistički smještaj.

Za više detalja o ovom apartmanu kliknite ovdje.

Novi apartman u blizini mora u Dramlju

Uz prekrasan pogled i kvalitetnu gradnju svakako je bitno naglasiti da se apartman nalazi u mirnom mjestu čija lokacija je pogodna za turizam ali i cjelogodišnji boravak. Moderan dizajn, izvrstan raspored prostorija i pogled na more su glavni aduti ove nekretnine.

Za više detalja o ovom apartmanu kliknite ovdje.

Apartman u Malinskoj s vlastitim bazenom

Otok Krk, prekrasna lokacija u Malinskoj, blizina plaže i vlastiti bazen - zvuči kao idealno mjesto za život, odmor ili privatni smještaj. Apartman je već opremljen kvalitetnim namještajem i uređajima te ima vlastiti parking. 

Za više detalja o ovom apartmanu kliknite ovdje.

Namješten apartman s pogledom na more u Crikvenici

U jednoj od najpoželjnijih destinacija za cjelogodišnji boravak ili godišnji odmor nalazi se već namješten apartman za prodaju. Blizina plaže, kvalitetna gradnja, prostrana terasa i vlastita garaža su karakteristike koje svakako treba naglasiti.

Za više detalja o ovom apartmanu kliknite ovdje.