Ponuda nekretnina - Prilike za ulaganje

Ponuda nekretnina - Prilike za ulaganje

Već neko vrijeme razmišljate o tome da investirate u nekretninu. Možda biste se željeli baviti turizmom ili ugostiteljstvom. Ili jednostavno tražite priliku da stvorite oazu prilagođenu upravo vašim željama i potrebama. Neovisno o tome što vas motivira, za vas smo izdvojili nekoliko jedinstvenih prilika iz naše ponude, koje karakterizira to što uz određena ulaganja i malo kreativnosti mogu postati isplative investicije. 

Autohtona starina s lijepom okućnicom

Ova ljepotica zahtjeva kompletnu adaptaciju , veličine je 110 m2 i nalazi se na lijepoj parceli od 881 m2. Mogućnosti za preuređenjem ove nekretnine su velike - od toga da postane autohtona kuća za odmor, kuća za turistički najam ili obiteljska kuća za stanovanje. Stambeni dio nalazi se na prvom katu dok su u prizemlju smještene konoba, ljetna kuhinja, alatnica i cisterna. Tako ljetnoj kuhinji možete pridodati vanjsku terasu s roštiljem, a uz sve to ima prostora i za bazen i mediteranski vrt. Granice uređenja ove nekretnine su tamo gdje su granice vaše mašte.

Apartman na izvrsnoj poziciji

Dvoetažni apartman veličine 62 m2 za one koji znaju koja je vrijednost prave lokacije. Smješten je u gradu Krku, na samo 170 metara od plaže i 500 metara od centra grada. Ima i prekrasnu krovnu terasu s otvorenim pogledom na more, a pripada mu i jedno parkirno mjesto. Apartman je useljiv no zahtjeva „kozmetička“ ulaganja kojima ga možete pretvoriti u pravu luksuznu nekretninu.

Samostojeća kuća novije gradnje u visokoj roh-bau fazi

Ako niste ljubitelj starina i velikih adaptacija, no opet želite kuću kojoj ćete moći dati svoj pečat, ovo je prilika za vas. Riječ je o samostojećoj kući veličine 100 m2 u visokoj roh-bau fazi. Kuća je smještena u široj okolici grada Krka, na mirnoj lokaciji udaljenoj 100 metara od centra mjesta i 2 kilometra od lijepih plaža, a pripada joj okućnica od 373 m2 te dva parkirna mjesta. U prizemlju kuće smještena je kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak, dvije spavaće sobe i kupaonica, dok unutarnje kružne stepenice vode u visoko potkrovlje, gdje se nalaze još dvije sobe i wc. Da bi bila u funkciji potrebno je još odabrati podne obloge i keramiku te namještaj i završne detalje.

Prilika za veliku investiciju na ekskluzivnoj lokaciji

Svi oni koji su posjetili Njivice znaju da je to simpatičan turistički gradić s prekrasnim plažama, u koji se turisti uvijek rado vraćaju. U našoj ponudi imamo jedinstvenu nekretninu u Njivicama, smještenu na samoj rivi, prvi red do mora. To je dvojna kuća na tri etaže, veličine 235 m2, na parceli od 613 m2 te s ugostiteljskim objektom od 29 m2 kojem pripada i terasa od 15 m2, a koja ima mogućnošću proširenja na rivu. Nije potrebno naglašavati kako je ovaj objekt savršena prilika za investiciju te ima odlične predispozicije i mogućnosti za preuređenje, bilo u veći ugostiteljski objekt, restoran, hostel, beauty centar ili nešto slično.