Mali trikovi za uspješno iznajmljivanje smještaja

Mali trikovi za uspješno iznajmljivanje smještaja

Broj turističkih posjeta u Hrvatskoj raste iz godine u godinu, a paralelno s time i ponuda privatnog apartmanskog  smještaja. Ako nemate atraktivnu vilu s bazenom ili apartman na 10 metara do mora, popuniti smještajne kapacitete postaje izazov. Kako volimo izazove, odlučili smo vam otkriti nekoliko malih tajni koje mogu poboljšati vaše rezultate i povećati vam prihode.

Svi već znaju da apartman nije konkurentan bez nekih osnovnih sadržaja. Danas se podrazumijeva da prostor koji iznajmljujete mora biti besprijekorno čist, da kreveti moraju biti udobni,  da se u kuhinji moraju nalaziti svi potrebni aparati, posuđe i pribor te da morate imati barem osnovnu tehničku opremu i uvjete, kao što su satelitska televizija, dobra  i brza flat wi-fi mreža, usisavač, peglu, perilicu rublja i sl. 

Kada, kao i većina drugih iznajmljivača, imate sve ono što se danas smatra minimumom opremljenosti, treba napraviti korak dalje i istaknuti se nečim posebnim.

Prvo na što trebate obratiti pažnju je da vaš prostor bude vizualno privlačan te da djeluje ugodno i udobno. Neovisno od toga koji stil preferirati, bitno je stil postoji. Vintage, industrijski, marokanski, moderni, eklektični...sve prolazi,samo da ima "dušu"!

Uključite u ponudu nešto što drugi nemaju. Napravite mini prostor za vježbanje. Dovoljno je  imati nekoliko utega i trx traku, a ako imate prostora u ponudu možete ubaciti i traku za trčanje ili sobni bicikl. Isto tako možete napraviti i kutak za relaksaciju. Udoban ležaj ili fotelju okružite biljem, dodacima za aromaterapiju, nekoliko knjiga, a cjelokupni dojam možete pojačati i pomno odabranom lampom, koja će prostor obasjati intimnim i diskretnim svjetlom. Za one koji žele privući obitelji s djecom savjetujem da se oboružaju sa što više gadgeta, a neka od gaming konzola sa setom igrica je "must have"!  Ako ste spremni za veće investicije, razmislite o tome da u ponudu uključite i kućnu saunu i hidromasažnu kadu. Iako to zahtjeva nešto više novca, investicija će vam se sigurno isplatiti jer osim što ćete dodatno privući goste tijekom sezone, ponudit ćete im razlog da vas posjete i u manje popularnim mjesecima.

Nadamo se da su vam ovi prijedlozi korisni te da smo uspjeli potaknuti vašu maštu!